بخش علمی کنگره فراخوان مقاله

فـراخـوان مقـالـه

سیزدهمین كنگره بين المللي انجمن دندانپزشكي کودکان ايران

"کنترل رفتار کودک کلید درمان موفق"

15 الي 17مرداد ماه 1393 مشهد مقدس

به نام خداوند دانای توانا

با یاری يگانه هستی بخش و مشارکت فعال فرهیختگان، اساتید و همکاران محترم سیزدهمین كنگره بین المللی انجمن دندانپزشكي کودکان ايران در پانزدهم تا هفدهم مرداد ماه 1393 در جوار بارگاه ملائک پاسبان رضوی در شهر مقدس مشهد برگزار خواهد شد. از اساتيد و پژوهشگران علاقمند دعوت مي شود، جهت ارسال مقالات خود مطابق محورهای کنگره " فرم تنظیم خلاصه مقاله" (که در زیر آمده است) را دانلود نموده و پس از تکمیل آن، فایل مذکور را حداکثر تا تاریخ 1393/3/16 به آدرس پست الکترونیک دبیر خانه کنگره  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

فرم تنظیم خلاصه مقاله کنگره

******** جهت دریافت کلیک نمایید ********

*توضیحات مهم برای سخنرانان محترم*

* مهلت ارسال خلاصه مقاله تا تاریخ 93/3/16 می باشد.

* ایميل تاييديه رسيد مقاله حداکثر ظرف مدت 24 ساعت براي شما ارسال مي گردد، در غير اين صورت لطفاً با دبيرخانه کنگره تماس به شماره تلفن 8832304-0511 حاصل فرماييد.

* اطلاع رسانی به سخنرانان محترم در خصوص پذیرش مقاله ونحوه ارائه آن تا تاریخ 93/4/15 انجام خواهد شد.

* مهلت ثبت نام سخنران محترم تا تاریخ 93/4/31 می باشد.

* بررسي مقاله های ارسالی سخنرانان محترم در کمیته علمی همایش منوط به رعایت کامل مفاد «راهنمای تنظیم خلاصه مقاله» می باشد.

* نوع ارائه مقاله (سخنرانی/ پوستر) توسط کمیته علمی همایش و با در نظر گرفتن تعداد مقاله های پذیرفته شده و همچنین  تمایل ارائه دهنده مقاله مشخص می گردد.

* چکيده مقاله ارسالي در صورت پذيرش بدون هيچ‌گونه تغييري در CD چکيده مقالات کنگره خواهد آمد و صحت علمي و ادبي مقاله به عهده نويسنده يا نويسندگان مي‌باشد.

* ورود چکيده مقالات پذيرفته شده در CD کنگره، منوط به تکميل ثبت‌نام و ارسال چکيده مقاله به دو زبان فارسي و انگليسی است.

* مهلت ارسال چکيده مقاله، حداکثر تا شانزده خرداد ماه 1393 مي‌باشد و پس از آن سامانه پذيرش مقالات فعال نخواهد بود. بديهي است در صورت تمديد مهلت ارسال، مراتب از طريق بخش اخبار وب ‌سايت کنگره به اطلاع همکاران گرامي خواهد رسيد.

* کلیه سخنرانی ها با استفاده از نرم افزار پاور پوینت  ارائه خواهند شد.