حامیان کنگره انجمن دندانپزشکی کودکان

انجمن دندانپزشکی کودکان ایران

انجمن متشکل از حدود 250 عضو رسمی از متخصص دندانپزشکی کودکان میباشد که سالیانه پتانسیل افزایش بیش از 30 عضو دیگر رادارد که با گذراندن دوره های تخصصی ، امتحانات بوردو اخذ دانشنامه تخصصی امکان عضویت در این انجمن را خواهند داشت.

اعضای این انجمن عهده دار کلیه امور آموزشی پژوهشی و درمانی در سر تاسر کشور بوده و مسئولیت انجام خدمات پیشگیری، درمان های تخصصی، حفظ و نگهداری سلامتی دهان و دندان کودکان از بدو تولد تا دوران نوجوانی، ارائه خدمات پیشگیری و درمانی برای کودکان با نیازهای خاص را به عهده دارد.اعضای این انجمن در برگزاری کنگره ها،سمینارها،برنامه های باز آموزی،ارائه و تنظیم طرح های بهداشتی و تهیه مقاله و بروشور های بهداشتی فعالیت گسترده دارند. مجله علمی تخصصی این انجمن با رتبه علمی، پژوهشی و با همت همکاران آمادگی داوری و چاپ تحقیقات انجام شده همکاران در سر تا سر کشور را دارد.

شما می توانید با ورود به قسمتهای مختلف سایت انجمن دندانپزشکی کودکان ایران در جریان فعالیت های این انجمن قرار گیرید.

برای ورود به سایت انجمن دندانپزشکی کودکان ایران کلیک نمائید.